Anonymous

My feedback

  1. 313 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    71 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » Problem/Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    Microsoft - this is not a new feature request. The signature used to work fine until recently and what the users are reporting here is a bug that needs to be fixed. Please address it asap.

    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    All my 200 OWA users are having the same signature problem as reported above. The "Sent using OWA for iPhone" signature reset issue along with the "Setting up this app to work offline. This may take a few minutes" notification started happening at the same time. FIX IT MICROSOFT!

    Anonymous supported this idea  · 
  2. 52 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    4 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » iPhone  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. 500 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    108 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » Mail  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base