Anonymous

My feedback

  1. 1,890 votes
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    932 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    Gone from bad to worse on iPhone 6s with iOS 9.2.1.

    First the e-mail notifications and badge counts stopped working. Now when you launch the OWA app it says "Connecting..." and then goes to "Disconnected," and e-mails are not updating of-course. There isn't even an option to force it to try connecting again.

    Over 800 employees on Office365 mainly using this app for their work e-mail on their phones. Thinking of cancelling MS contract and switching to GMail.

    Anonymous supported this idea  · 
  2. 355 votes
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    This seems to be broken for a long time now, does anyone even read these comments?

    Anonymous supported this idea  · 
  3. 1 vote
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » Problem/Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base