Jake

My feedback

  1. 145 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    19 comments  ·  OWA for Android Pre-Release » Problem  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Jake commented  · 

    My notifications quit working the other day for email as well...uninstall...reinstall...still nada. The outlook app notifications work, but not OWA. HHmmmm

  2. 10 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Jake commented  · 

    you can, you swipe left for each message, keep swipping then delete.

  3. 5 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Jake supported this idea  · 
  4. 1,132 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    An error occurred while saving the comment
    Jake commented  · 

    It does. Mine worked fine until it kept getting disconnected. I had a popup and sound.

  5. 465 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    73 comments  ·  OWA for Android Pre-Release » Problem  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Jake supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Jake commented  · 

    I am on the GS4 with 4.4.2, I did NOT update to lollipop yet.

    An error occurred while saving the comment
    Jake commented  · 

    Same here, been happening for about a week or so on Samsung Galaxy 4 (Verizon) I have to keep clearing data, then relog into, works for about a day or two then nothing. Currently I have my work email setup via my exchange server via the accounts it still works, however, I have 6 calendars I deal with and using the exchange server won't allow me to add tasks to my individual work calendars, only the default. Please fix this app, a lot of people depend on it for important business stuff!

Feedback and Knowledge Base