Anonymous

My feedback

  1. 40 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    7 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » Attachments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous commented  · 

    Yes, I have tried posting a similar comment but have just found this thread now. The exact same thing opens with me. I tap on the paperclip, and nothing happens. This occurs with OWA on iPad. I believe that the app on my iPhone is working. I would like the app on my iPad to start working as well. Other people have had this exact same problem. One person tried uninstalling and reinstalling the app and has had no success.

  2. 1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous shared this idea  · 
  3. 103 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google Microsoft
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    40 comments  ·  OWA for Devices Suggestion Box » iPad  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Anonymous commented  · 

    After an OWA update the passcode still doesn't work. It came up for a split second and then went right to my mailbox. Very frustrating!!! I thought it would have been fixed by now.

    Anonymous commented  · 

    The passcode no longer works for me. It used to. Now when I tap the OWA icon I can get into my email automatically. When I try to reset the passcode, it does not save. It appears as though it has saved until I get out of the app. When I go back in, the passcode is no longer saved.

Feedback and Knowledge Base